Opsamling: Styrk dine processer i projekteringen, og tænk arbejdsmiljø ind fra start

Videntjenesten om arbejdsmiljø for bygherrer og rådgivere og Lean Construction-DK Netværket afholdt temamødet om, hvordan styrkede processer omkring kortlægning og risikostyring i projekteringen kan sørge for et bedre planlagt bygge- og anlægsprojekt og et godt arbejdsmiljø på pladsen.

Mange aktører i byggebranchen har stadig svært at få kortlagt arbejdsmiljørisici, og taget de beslutninger under projekteringen, som får håndteret risici og lagt grundlaget for en god udførelsesproces og et godt arbejdsmiljø på byggepladsen.

Men hvilke gode erfaringer findes der på området? Hvordan arbejdes der med de syv strømme i arbejdsmiljøkoordineringen under projekteringen, og hvad betyder det for arbejdsmiljøet på byggepladsen? Hvad er vigtigt, hvilke barrierer og hindringer skal man være særligt opmærksom på, og er der nogle interessante overlap når man taler (lean)planlægning og arbejdsmiljø i projekteringen?

Videntjenesten om arbejdsmiljø for bygherrer og rådgivere og Lean Construction-DK Netværket inviterede her til temamøde om, hvordan styrkede processer omkring kortlægning og risikostyring i projekteringen kan sørge for at få den rigtige viden i spil til fordel for et bedre planlagt bygge- og anlægsprojekt – og et godt arbejdsmiljø på byggepladsen.

Målgruppe:

  • Bygherrer
  • Projekteringsledere
  • Projekterende
  • Arbejdsmiljøkoordinatorer
  • Entreprenører, som også varetager projekteringen

Program d. 18/1-22:

Program d. 4/4-22:

 

 

 

Kategoriseret i: ,

Siden er oprettet 18. januar 2022

Siden er ændret 7. april 2022