Opsamling fra møder: Risikostyring redder liv – Styrk dine processer i projekteringen, og tænk arbejdsmiljø ind fra start.

Videntjenesten om arbejdsmiljø for bygherrer og rådgivere og Lean Construction-DK foreningen inviterede til møder. Emnet var, hvordan styrkede processer omkring kortlægning og risikostyring i projekteringen kan sørge for at få den rigtige viden i spil til fordel for et bedre planlagt bygge- og anlægsprojekt og et godt arbejdsmiljø på byggepladsen. 

Krav om arbejdsmiljøkoordinering under projekteringen har eksisteret siden 2009 og krav om projekterendes fokus på arbejdsmiljø endnu længere. Men det er stadig svært at få kortlagt arbejdsmiljørisici, og særligt taget de beslutninger under projekteringen, som får håndteret risici og dermed lagt grundlaget for et godt arbejdsmiljø på byggepladsen.

Program:

Præsentation af koncept for håndtering af projekterendes pligter inspireret af lean-værktøjer, samt erfaringer fra undervisning af projekterende. Oplæg v. Merete Valbjørn og Leif Pugé: Oplæg Sweco

Præsentation af dialogværktøj med fotos og hvordan det  i samspillet med de projekterende anvendes til at få tænkt arbejdsmiljø og bygbarhed ind i projektet. Oplæg v. NCC, Karina Henriksen: Oplæg NCC

Workshop – Hvad skal der til for at få arbejdsmiljø med i processerne allerede i projekteringen?

Hvordan indarbejdes arbejdsmiljø i processerne under projekteringen?
Oplæg v. Strunge Jensen, Ib stejlborg (Kun København): Oplæg Strunge Jensen – Risikostyring

Netværk over en sandwich

Tags:

Kategoriseret i:

Siden er oprettet 21. januar 2019

Siden er ændret 21. marts 2019