Opsamling fra møde: Arbejdsulykker – hvad kan vi lære af Sverige?

Videntjenesten om arbejdsmiljø for bygherrer og rådgivere inviterede sammen med organisationerne til møde om forskningsprojektet: Arbejdsulykker i Danmark og Sverige – Identificering af virkemidler og strategier, der kan overføres fra Sverige til Danmark. Her er identificeret 11 faktorer, som ser ud til at have en betydning for forskellen i forekomsten af arbejdsulykker mellem Danmark og Sverige.

Projektleder Kent J. Nielsen fra Arbejdsmiljømedicinsk Klinik, Region Midtjylland gennemgik projektets undersøgelsesmetoder og resultater. Med udgangspunkt i projektet diskuterede vi, hvad bygherrer, rådgivere og arbejdsmiljøkoordinatorer kan bruge denne viden til i projektering og udbud af bygge- og anlægsprojekter.

På mødet blev også resultater fra det nordiske projekt: Byg på sikkerhed – styrket uddannelse af arbejdsmiljøkoordinatorer i de nordiske lande, som Videntjenesten har bidraget til.

Program for møderne:

  • Velkomst
  • Præsentation af forskningsresultater
  • Gruppedrøftelser: Hvad kan bygherrer, rådgivere og arbejdsmiljøkoordinatorer bruge denne viden til i projektering og udbud af bygge- og anlægsprojekter?
  • Plenumopsamling
  • Præsentation af nordisk projekt om arbejdsmiljøkoordinatorer

Målgruppe: Bygherrer, rådgivere, arbejdsmiljøkoordinatorer og entreprenører (primært hoved/total).

Materialer fra møderne

 

 

Tags:

Kategoriseret i: ,

Siden er oprettet 10. august 2017

Siden er ændret 9. maj 2022