Invitation til møde: Risikostyring redder liv – Styrk dine processer i projekteringen, og tænk arbejdsmiljø ind fra start.

Videntjenesten om arbejdsmiljø for bygherrer og rådgivere og Lean Construction-DK foreningen inviterer til møder. Emnet er, hvordan styrkede processer omkring kortlægning og risikostyring i projekteringen kan sørge for at få den rigtige viden i spil til fordel for et bedre planlagt bygge- og anlægsprojekt og et godt arbejdsmiljø på byggepladsen. 

Krav om arbejdsmiljøkoordinering under projekteringen har eksisteret siden 2009 og krav om projekterendes fokus på arbejdsmiljø endnu længere. Men det er stadig svært at få kortlagt arbejdsmiljørisici, og særligt taget de beslutninger under projekteringen, som får håndteret risici og dermed lagt grundlaget for et godt arbejdsmiljø på byggepladsen.

Program:

  • Merete Valbjørn og Leif Pugé, Sweco: Præsentation af koncept for håndtering af projekterendes pligter inspireret af lean-værktøjer, samt erfaringer fra undervisning af projekterende
  • Karina Henriksen, NCC: Præsentation af dialogværktøj med fotos og hvordan det  i samspillet med de projekterende anvendes til at få tænkt arbejdsmiljø og bygbarhed ind i projektet.
  • Workshop – Hvad skal der til for at få arbejdsmiljø med i processerne allerede i projekteringen?
  • Ib stejlborg, Strunge Jensen A/S: Hvordan indarbejdes arbejdsmiljø i processerne under projekteringen? (Kun København)
  • Netværk over en sandwich

Tilmelding: 

Mødet er gratis, og tilmelding sker efter først-til-mølle. 

Afbud: 

Hvis du bliver forhindret i at deltage, så kontakt Signe Mehlsen på sim@bam-bus.dk hurtigst muligt. 

Tags: , ,

Kategoriseret i: , ,

Siden er oprettet 20. december 2018

Siden er ændret 9. januar 2019